Speedy 50-dag ritten beschikbaar!

Dit jaar bestaat MC Speedy Gonzales 50 jaar.

Op zondag 26 mei organiseerden we de Speedy 50 dag. De traktatie bestond uit  3 ritjes van ongeveer 50 km. Het hele jaar kun je deze ritjes nog downloaden via onderstaande links.

Voor meer details, zie de tekst onder de links.

3 Garmin Speedy 50 ritjes

3 TomTom Speedy 50 ritjes

Het hele jaar 2024 is een feestjaar voor de club. De verjaardag zelf is al gevierd, er is ook al een korte rijvaardigheidstraining geweest. Deze zomer is er een motorreis naar Duitsland waarbij er overnacht wordt in meerdere hotels.
In het najaar leven de leden zich uit tijdens een trial dag. Genoeg leven in de brouwerij dus. Maar ook nu wil de club er zijn voor alle motorrijders van Etten-Leur en weide omgeving.
Daarom organiseert Speedy op zondag 26 mei tussen 10 en 4 uur de Speedy 50 dag. We trakteren dan op 3 ritjes van ongeveer 50 km. Alle ritjes beginnen en eindigen op de Markt in Etten-Leur vlakbij de Moeierboom. Een van de ritten brengt je langs plaatsen die in de Motor-historie van MC Speedy Gonzales en van Etten-Leur een rol hebben gespeeld.

We schatten dat zo’n 50 tot 60 rijders 26 mei één of meerdere ritjes gereden hebben. Helaas werden we tussen 12 en 1 getrakteerd op een malse bui waardoor veel rijders na het eerste ritje niet teruggekomen zijn,

Motortoerclub Speedy Gonzales Etten-Leur