Uitnodiging voor oud-leden

Op 14 februari bestaan MC Speedy Gonzales 50 jaar. Buiten de gebruikelijke (open) ritten en clubavonden zijn er twee extra evenementen waarvoor we oud-leden met hun partners van harte uitnodigen.

De eerste gebeurtenis is op zaterdag 17 februari. We vieren dan de verjaardag met taart, hapjes, muziek en blikken met z’n allen terug op 50 jaar Speedy. Het lijkt ons leuk om dat niet alleen met de huidige leden te doen, maar ook met oud leden. Jullie zijn vanaf 20:00 welkom bij Café Zaal Roeloffs, van Bergenplein 41 in Etten-Leur. Stuur even een mail aan voorzitter @ mcspeedygonzales.nl als je komt. Dan zorgen wij voor voldoende taart etc.

Op 26 mei organiseren we de Speedy 50 dag. Vanaf de Markt in Etten bieden we kleine motorritjes aan iedere geïnteresseerde motorrijder en zal er wat te zien zijn. Nadere informatie volgt op onze website https://mcspeedygonzales.nl/ en op Facebook.
Vriendelijke groet,

De Jubcie

ps: haal zelf even de spaties uit het e-mailadres. Die staan erin om automatische mails van onverlaten te voorkomen.

Kalender 2024

Op de kalender voor 2024 staan nu alle geplande clubactiviteiten vermeld.

Zie clubkalender

Veel mooier is het om je eigen digitale agenda te koppelen aan de Speedy Website.  Met de knop ”voegtoe” in het linke zijbalk menu onder de kalender kun je de koppeling maken. Daarna zal je (Google agenda) synchroniseren en de Speedy kalender in jouw agenda/telefoon worden weergegeven.

Dan heb je altijd de laatste (aanvullende) informatie in je agenda staan. Ook voegen we soms ritten toe van andere verenigingen in de regio rond Etten-Leur.

 

Motortoerclub Speedy Gonzales Etten-Leur