Inschrijving voor Speedy’s Surpriserit 2020 geopend!

MC Speedy Gonzales organiseert op zondag 11 oktober de 21e Speedy’s Surpriserit. De hele route is ongeveer 200 km lang. Omdat we twee keer dezelfde pauzeplaats gebruiken, kun je kiezen om 2 of 3 etappes te rijden. Het eindpunt is in Etten-Leur.

Omdat we de Surpriserit Coronaproof willen en moeten organiseren kan je via deze link inschrijven en betalen. Het inschrijfgeld is €6,50.
Vergeet niet, nadat je betaald hebt, het inschrijfformulier te verzenden. Dit doe je door op de knop verzenden te klikken onderaan het formulier.

Als je betaald en het inschrijfformulier verzonden hebt ontvang je op zaterdag 10 oktober voor 17.00 de routes in je mailbox. Mocht je niets ontvangen hebben, controleer dan eerst even je ongewenste e-mail en neem anders contact met ons op via
mc-speedy-gonzales@hotmail.com.

Let op: Bij de startplaats is deze keer geen mogelijkheid om in te schrijven.

Voor meer informatie, zie onze flyer.

Wij hopen dat je ondanks de Corona maatregelen toch een mooie Speedy’s Surpriserit kunt rijden en wij zien je graag in 2021 terug. Hopelijk dan weer onder normale omstandigheden.

Blijf gezond!

Speedy’s 4 Days op een andere manier

Beste motorvrienden,
Graag hadden wij jullie van 15 tot 18 juni weer bij Speedy’s 4 Days willen zien, maar helaas moeten wij jullie laten weten dat dit evenement in 2020 niet in zijn gebruikelijke vorm zal plaatsvinden.

Wij kunnen niet garanderen dat iedereen de voorschriften van het RIVM zal opvolgen en willen hierom geen risico lopen.

Natuurlijk willen wij jullie de 4 mooie motorritten niet onthouden. Al onze deelnemers van de afgelopen jaren, waarvan het email adres bekend is, ontvangen de routes  alsnog na 19 juni,  zodat het mogelijk is om deze op eigen gelegenheid te rijden.

Wij hadden het graag anders gezien, maar wij hopen jullie in ieder geval wel met de Surpriserit in oktober weer te kunnen begroeten!

Mocht jij Speedy een warm motorhart toe dragen, staat het natuurlijk vrij om een kleine gift op onze clubrekening te storten         ( NL37 RBRB 0918 1702 30 – MC Speedy Gonzales ).

Wij wensen iedereen fijne motorkilometers en een goede gezondheid!

MC Speedy Gonzales

Uitwaairit

Uitwaairit 29 maart.
Binnenkort gaan de TC de route narijden. Het plan voor deze rit hebben we inmiddels wel klaar. We gaan een rit maken door Zuid-Limburg. Dit betekent wel dat er dus een aan- en uitloopstuk is. We doen dit wel vaker om eens in een andere omgeving te kunnen rijden. In totaal moet je rekenen op een rit van 400km lengte waarvan de aan en uitloopstukken (200km)  grotendeels via  autosnel-wegen zullen gaan. In de volgende Nieuwsbrief meer hier over.

Openingsrit 2020

Hoe ziet het plan er uit:
Zondag 1 maart verzamelen we bij Café Roeloffs.
Om 13.00 uur rijden we daar weg. De routes hebben jullie inmiddels al toegestuurd gekregen. Je hebt dan ook al kunnen zien dat de hele rit bijna 150 km lang is. Na 80 km is er een pauze. Hier is, namens Speedy, een consumptie en een worstenbroodje voor alle deelnemers.
Wij gaan er zonder meer van uit dat iedereen daar ter plekke ook de “Speedy-Santa-Clara-Kapel” bezoekt om de gulle offergaven (worsten) aan de  voeten van deze Weer-Heilige te leggen.  Zoals zowat iedereen in onze club wel weet trachten we met deze jaarlijkse traditie deze dame te verleiden om onze tochten gedurende dit jaar te voorzien van goed weer. We weten wel dat deze methode niet 100% “waterdicht” is maar je weet maar nooit………
Na de pauze is het nog 60 km terug naar Etten-Leur.
We zien de leden heel graag op 1 maart om 13.00 uur.

Afsluiten jubileumjaar

Hallo,

Het jubileum jaar van 45 jaar MC Speedygonzales zit er officieel bijna weer op.

We kijken met trots terug  op een geslaagd jubileumjaar met vele activiteiten.

We hebben vanaf januari 2020 meteen weer een aantal drukke en zeer belangrijke clubavonden.

In januari is er de Rijdersvergadering,  de Algemene Leden vergadering en in maart de Begrotingsvergadering.

Dan zijn alle administratieve zaken tijdens de winterstop weer geregeld en kunnen we de maandan daarna weer op de motor op pad.

Rest ons nog om jullie allemaal zeer fijne en gezellige feestdagen toe te wensen en een  gezond, veilig en mooi motorseizoen 2020 toe te wensen.

Vriendelijke motorgroet,

MC Speedy Gonzales

Speedy’s 4 days 2019

MC Speedy Gonzales nodigt je hierbij uit voor deelname aan de Speedy Motor Avondvierdaagse ook wel bekend als de Speedy’s 4-Days. De Speedy’s 4-Days wordt uitgezet door een team van ervaren motorrijders. De routes zijn ongeveer 85 km. lang
en gaan elke avond vanuit Etten-Leur naar een andere windrichting. Ongeveer halverwege de route is er een pauzeplaats waar je gezellig met andere motorrijders van gedachte kunt wisselen.
Je hoeft geen lid te zijn van MC Speedy Gonzales of een ander motorclub om aan de 4-Days deel te nemen. Het is juist een leuke gelegenheid om als individuele motorrijder kennis te maken met de motortoerwereld en te genieten van vier mooie avond motortoerritjes. Er wordt vaak gereden in kleine groepjes, maar je mag natuurlijk ook alleen rijden.

De inschrijving en vertrek is tussen 19:00 en 20:00 uur bij Hof van Holland (Café Roeloffs) Aan het Van Bergenplein 41 4871CD in Etten-Leur. Achter het Hof van Holland is een ruime parkeerplaats waar genoeg ruimte is voor alle motoren. Het parkeren wordt door onze parkeerbegeleiders in goede banen geleid.

Het inschrijfbedrag voor vier avonden is € 7,50 Het is ook mogelijk om per avond in te schrijven. Het inschrijfbedrag is dan €2,50 per avond. Voor dit bedrag ontvang je de route en algemene informatie. De routes worden na inschrijving geladen in je Garmin of TomTom navigatiesysteem.

De duo- en zijspanpassagiers mogen bij Speedy altijd gratis mee.

Wil je op de hoogte gehouden worden van de open ritten van Speedy schrijf dan in voor onze nieuwsbrief: ttp://eepurl.com/dq9z9b

Wij hopen je te zien bij Speedy’s 4-Days!
MC Speedy Gonzales

Foto’s 34e Speedy’s toer

5/5

Verslag Jubileumrit 2019

De Markt gaat niet leeg beloofde jarige motorclub Speedy Gonzales onlangs, en die ging ook niet leeg. Sterker nog, de organisatie was ietwat overdonderd door de enorme belangstelling die er vandaag was onder de motorrijders om deel te nemen aan de diverse toertochten die de club had uitgezet om hun 45ste verjaardag te vieren. Naar schatting zo’n 150 motorrijders kwamen erop af. Die genoten op deze prachtige dag van hun ritjes, de bezoekers keken hun ogen uit bij de diverse motoren die stonden opgesteld, waaronder de oldtimers van VGBM Classic GP Etten-Leur organisator Corné van Ginneken, en de terrassen zaten vol. De organisatie was méér dan tevreden. ‘Goed voor een traditie’ vond Speedy Gonzales voorzitter Peter Donkers.
Afbeelding kan het volgende bevatten: 2 mensen, motor, lucht, boom en buiten

Voor meer foto’s en reacties kijk op :

https://www.facebook.com/mcspeedygonzales.ettenleur/

Agenda 2020

De complete agenda is als PDF download nu beschikbaar.

Veel mooier is het om je eigen digitale agenda te koppelen aan de Speedy Website.  Met de knop ”voegtoe” in het linke zijbalk menu onder de kalender kan je de koppeling maken. Daarna zal je (Google agenda) synchroniseren en de Speedy kalender in jouw agenda/telefoon worden weergegeven.

Dan heb je altijd de laatste (aanvullende) informatie in je agenda staan. Ook worden er soms ritten toegevoegd van andere verenigingen in de regio rond Etten en Leur.

De openevenementen zijn nu definitief als volgt:
Vervallen wegens Corona Speedy’s Toer ZONdag 19 april
Vervallen wegens Corona 4 Days van 15 tot en met 18 juni
Surpriserit 11 oktober

Motortoerclub Speedy Gonzales Etten-Leur