Rijdersvergadering

Zoals ieder jaar nodigen we alle Speedyleden graag uit voor de traditionele Rijdersvergadering die op 6 januari vanaf 10.30 uur gehouden wordt bij Roeloffs.
De agenda is al even traditioneel:

  1. Opening
  2. Ingekomen berichten
  3. Kalender 2019 bespreken
  4. Reglement 2019 bespreken
  5. Mededelingen
  6. Rondvraag
  7. Sluiting

De voorgestelde Toerkalender 2019 vind je bij deze Nieuwsbrief.
We zijn er aan gewend dat dit voorstel kritisch bekeken wordt.

Die zelfde kritische blik willen we vragen t.a.v.  punt 4 van de agenda:
Tijdens de Rijdersvergadering van 2018 hebben Marius Cremer, Ad van Gils en Tony Listing zich aangemeld om samen met Louis Oomen het gehele reglement eens onder de loep te nemen en er een beter leesbaar document van te maken. Het resultaat van hun inspanning vind je ook bij deze Nieuwsbrief. Ter vergelijking is ook het “oude” reglement bijgevoegd. Het is de Rijdersvergadering die het reglement vaststelt, vandaar dat het gehele reglement ter goedkeuring aan de vergadering wordt voorgelegd.

Hoewel het reglementair is toegestaan staande de vergadering punten in te brengen, willen we je toch vragen om indien mogelijk eventuele  op- of aanmerkingen bij de voorgestelde kalender of het voorgestelde reglement vóór 1 januari 2019 bij de Toercommissie bekend te maken.  Dit i.v.m. de voorbereiding van deze vergadering. Natuurlijk kunnen ook andere  bespreekpunten t.a.v. het toeren ingebracht worden.

Uitnodiging van de Jubileumcommissie:
De Jubileumcommissie nodigt alle leden (en hun aanhang) uit voor een “nazit” meteen na afloop van de Rijdersvergadering.
2019 is een Jubileumjaar. Onze club bestaat op 14 februari 45 jaar! We willen dit feestelijke jaar beginnen met een gezellige losse babbel na afloop van een ongetwijfeld intensieve vergadering.
Speedy zorgt er voor dat de eerste dorst en honger gestild worden.

Uw TC
Te bereiken via:
hijzijspan@ziggo.nl
076 5016816

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 × 5 =

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.