Voorinschrijving voor Speedy’s Toer 2024 geopend!

MC Speedy Gonzales nodigt je hierbij uit voor deelname aan de 38e Speedy’s Toer op zondag 14 april 2024.

De start en finish zijn bij:

Grand Café The Butler
Markt 8
4875 CE Etten-Leur.

Je kunt je via deze link alvast inschrijven .
Als je het formulier ingevuld en verzonden hebt, keer dan daarna terug naar deze website om via deze link te betalen via Ideal.

Op 14 april kun je je tevens bij de startplaats inschrijven.

Maar om teveel drukte bij de start te voorkomen, vragen we je om van de voorinschrijving gebruik te maken. Je kunt dan op 14 april bij de start de stempelkaart ophalen en de route in je navigatiesysteem laten laden als je dat door ons wil laten doen.

Let op: Bij de Surpriserit op 6 oktober organiseren we weer een Tombola. Als je meerdere ritten hebt meegereden, dan heb je meer kans op een prijs. Bewaar dus je stempelkaart goed.

Het inschrijfgeld is €7,50. De duo- en zijspanpassagiers mogen bij Speedy altijd gratis mee.

Als je betaald en het inschrijfformulier verzonden hebt, kun je vanaf zaterdag 13 april de routes in je mailbox verwachten. Mocht je niets ontvangen hebben, controleer dan eerst even je ongewenste e-mail (spam, junk) en neem anders contact met ons op door een mail te sturen aan mc-speedy-gonzales@hotmail.com.

De route is ongeveer 200 km lang en bestaat,  zoals je van ons gewend bent,  uit drie etappes. Wij gebruiken twee keer dezelfde pauzeplaats, zodat je kunt kiezen of je twee of drie etappes rijdt.

Klik hier om de flyer van de Speedy’s Toer te downloaden.  Wij stellen het zeer op prijs als je deze flyer met je motorrijdende vrienden deelt.

Tot ziens op 14 april!

Wanneer Zondag 14 april 2024
Hoelang Ongeveer 200 Km
Start en finish Grand Café The Butler
Markt 8
4875 CE Etten-Leur
Vertrektijd Tussen 09:00 en 11:00

Motortoerclub Speedy Gonzales Etten-Leur