Voorinschrijving voor 40e Speedy’s 4 Days 2024 geopend!

MC Speedy Gonzales nodigt je hierbij uit om in te schrijven voor deelname aan de Speedy Motor Avondvierdaagse ook wel bekend als de Speedy’s 4-Days. De 40e 4-Days is van 10 t/m 13 juni. De routes zijn inmiddels uitgezet. Ze zijn ongeveer 85 km lang en gaan elke avond vanuit Etten-Leur naar een andere windrichting. Ongeveer halverwege de route is er een pauzeplaats waar je gezellig met andere motorrijders van gedachten kunt wisselen.

De ritten starten dit jaar elke avond tussen 19:00 en 20:00  vanaf:
Het Strooienhuis
Hoevenseweg 48
4874 LW Etten-Leur

Zoals je inmiddels van ons gewend bent, werken we met de openritten met voorinschijving.  Om drukte bij de start te voorkomen, adviseren we je om hier gebruik van te maken.  Lukt dat niet, dan kun je je bij de startplaats ook inschrijven tussen 19:00 en 20:00.

Door op de link inschrijven  te klikken kom je op het inschrijfformulier.
Als je ingeschreven en het formulier verzonden hebt keer je terug naar deze pagina en klik je op deze link om via Ideal te betalen.

Het inschrijfgeld is €8,00 voor vier routes.

Als je betaald hebt en het inschrijfformulier is verzonden, dan kun je vanaf het weekdn voor het evenement de GPX routes in je mailbox verwachten. Heb je niets ontvangen, controleer dan eerst  je ongewenste e-mail en stuur anders een e-mail naar mc-speedy-gonzales@hotmail.com.

Als je ingeschreven hebt, kun je bij de start je stempelkaart ophalen en de GPX routes in je TomTom of Garmin laten laden.

Let op: Bij de Surpriserit op 6 oktober organiseren we weer een Tombola. Als je meerdere ritten hebt meegereden, dan heb je meer kans op een prijs. Bewaar dus je stempelkaart goed!

Wil je op de hoogte gehouden worden van de open ritten van Speedy,  schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Hier kunt u de flyer van de Speedy’s 4-Days downloaden, delen wordt op prijs gesteld.

Motortoerclub Speedy Gonzales Etten-Leur