Open ritten 2023

Ook in 2023 biedt Speedy biedt 3 motortoerritten aan waar iedereen met een motor, al dan niet met zijspan aan kan deelnemen. Maar ook met een trike of ander twee of driewielig voertuig waarmee je de grote weg op kunt, ben je van harte welkom.

Omdat er bij ons stamlokaal een groot aantal parkeerplaatsen verdwenen zijn, starten alle Open ritten vanaf juni 2021 op de Markt of een andere plek in Etten-Leur.

37e Speedy’s Toer – zondag 16 april 2023
39e Speedy’s 4Days – maandag 12 t/m donderdag 15 juni 2023
24e Speedy’s Surpriserit – zondag 8 oktober 2023

Wij bieden de ritten aan voor TomTom en Garmin navigatie systemen. Deze GPX bestanden kunnen vaak ook in andere navigatie apps gebruikt worden.
Wil je tijdig op de hoogte gehouden worden van onze ritten, meld je dan aan voor onze nieuwsbrief via onderstaande link. Dan heb je tijdig voor de rit een herinnering en de laatste informatie voor inschrijving.

Aanmelden nieuwsbrief MC Speedy Gonzales

Onze open ritten bieden een leuke gelegenheid om als individuele motorrijder kennis te maken met de motortoerwereld. Ook als je lid bent van een motorclub ben je natuurlijk van harte welkom om van deze mooie motortoerrit te komen genieten! Je kunt met een klein groepje rijden, maar je mag natuurlijk ook alléén rijden.

Tot ziens bij een of meerdere motorritten.

 

Motortoerclub Speedy Gonzales Etten-Leur