Openritten 2020

Speedy biedt jaarlijks 3 motortoerritten aan waar iedereen met een motor, al dan niet met zijspan aan kan deelnemen. Maar ook met een trike of ander twee of driewielig voertuig waarmee je de grote weg op kunt, ben je van harte welkom.

Speedy’s Toer:  een rit van een hele dag op 19 april 2020,  lees meer Helaas moeten afgelasten wegens de maatregelen tegen Corona

Speedy’s 4 Days: 4 avond ritten van 15 – 18 juni 2020 , Vanwege de Corona maatregelen worden de deelnemers van de afgelopen jaren in de gelegenheid gesteld deze ritten op eigen gelegenheid te rijden. lees meer.

Speedy’s Surprise rit  op 11 oktober 2020, lees meer.

Wij bieden de ritten aan voor TomTom en Garmin navigatie systemen.  I.v.m. de Corona maatregelen werken we dit jaar met voorinschrijving. De deelnemers krijgen na betaling een link toegestuurd waarmee de routes geladen kunnen worden.

Wil je tijdig op de hoogte gehouden worden van onze ritten meld je dan aan voor onze nieuwsbrief via onderstaande link. Dan heb je tijdig voor de rit een herinnering en de laatste informatie voor inschrijving.
Tot ziens bij een of meerdere motorritten.
Aanmelden nieuwsbrief MC Speedy Gonzales

 

 

Motortoerclub Speedy Gonzales Etten-Leur