Speedy’s Surprise rit 2023- Voorinschrijving geopend

MC Speedy Gonzales organiseert op zondag 8 oktober de 24e Speedy’s Surpriserit. De laatste open rit van het jaar.  Je kunt zowel van tevoren als ter plekke inschrijven .
De hele route is ongeveer 200 km lang en bestaat uit 3 stukken. Omdat we twee keer dezelfde pauzeplaats gebruiken, kun je kiezen om 2 of 3 etappes te rijden.  Grand Café The Butler, Markt 8, 4875CE Etten-Leur is zowel het start- als eindpunt.

Voorinschrijving
Om drukte  bij de start te voorkomen en omdat er veel rijders zijn die graag van tevoren inschrijven, kan dat ook weer bij deze rit .
Voor het inschrijfformulier, klik je op deze link   Vergeet niet als je het formulier hebt ingevuld op verzenden te klikken.
Keer daarna terug op deze pagina om je betaling via iDEAL regelen via een klik op deze betaal-link.

Als je betaald hebt, krijg je uiterlijk zaterdag 7oktober een e-mail met link om de routes te downloaden. Heb je niets ontvangen, controleer dan eerst  je ongewenste e-mail en stuur anders een
e-mail naar mc-speedy-gonzales[apenstaartje]hotmail.com.

Als je ingeschreven hebt, kun je bij de start je stempelkaart ophalen. Eventueel kunnen we je ook helpen met het laden van de routes.

Ter plekke inschrijven
Je kunt ook ter plekke inschrijven.  Tussen 9 en 11 zitten we voor je klaar bij Grand Café The Butler aan de Markt 8 in Etten-Leur. Dit is ook het startpunt van de rit. Als je ingeschreven hebt, dan laden wij de route in je navigatie systeem van Garmin of TomTom.

Kosten
Het inschrijfgeld bedraagt €7,50. Duo- en zijspanpassagiers mogen bij Speedy altijd gratis mee.

Tombola
Na afloop van deze rit is er op het eindpunt een Tombola met mooie en verrassende prijzen. Vergeet niet je stempelkaart met de stempels van Speedy’s Toer en Speedy’s 4-days mee te nemen.  Na inwisseling van je stempelkaarten, kun je maximaal 3 tombolalootjes krijgen.

Wij hopen op mooi motorweer en zien je graag bij de start van de 24e Speedy’s Surpriserit.

Open ritten in 2024
38e Speedy’s Toer – zondag 14 april
40e Speedy’s 4Days – maandag 10 t/m donderdag 13 juni.
25e Speedy’s Surpriserit – zondag 6 oktober

Wanneer 8 oktober 2023
Hoelang Tussen de 130-200 Km
De route start bij Grand Café The Butler
Markt 8
4875 CE Etten-Leur
Vertrektijd Tussen 09:00 en 11:00
Prijs €7,50

 

Motortoerclub Speedy Gonzales Etten-Leur