ALV + Rijdersvergadering

We waren nog optimistisch in de vorige Nieuwsbrief: ” We gaan een Nieuwjaarsborrel houden na de Rijdersvergadering op 15 januari.”  Afgelopen maandag (14 december) is ons duidelijk gemaakt dat daar geen sprake van kan zijn. Covid heeft ons nog steeds stevig in de houdgreep. We pakken ons nu maar vast aan de volgende strohalm: De datum van de ALV op 29 januari. Dat kan (als het door kan gaan natuurlijk) wel eens een volle avond worden waarop we na afloop toosten op het nieuwe jaar. Met een drankje en een hapje van Speedy.
Onze voorbereidingen op die ALV vorderen gestaag: Marijke heeft al een opzet voor het jaarverslag gemaakt en ook Patricia heeft ons financieel doen en laten in 2020 al ver in kaart gebracht.

Ook over de bestuursverkiezing is er nieuws te melden. Zoals je al in de vorige Nieuwsbrief hebt kunnen lezen zijn staan in feite alle vijf bestuursfuncties open: Marijke en Patricia zijn aftredend, maar stellen zich ook weer herkiesbaar. Adrie en Louis stellen hun zetel beschikbaar. Het bestuur is dus op zoek, naar kandidaat-bestuursleden. Na de vorige Nieuwsbrief hebben Hiltje Wansink en Rick Pistorius zich beschikbaar gesteld. Zij hebben ook laten weten er geen bezwaar tegen te hebben dat hun kandidatuur bekend gemaakt wordt. Sterker nog: Zij willen zo stimuleren dat ook de bestuurszetel, waarvoor nog geen kandidaat zich gemeld heeft, ingenomen gaat worden. Interesse? Neem dan contact op met het bestuur.
De volgende datum die we gepland hebben is die van de Begrotingsvergadering op 26 februari. Het nieuwe bestuur zal dan de (financiële) plannen voor 2021 presenteren.

Concept kalender

Algemeen tourverslag 2020

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 × 5 =

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.